kotiliesi

tiistai 31. lokakuuta 2017

👅 HUH HUH! MITEN TULISTA 👅CHILISUOLA, CAROLINA REAPERISTA ELI MAAILMAN TULISIMMASTA CHILISTÄ 😵


Tässä on nyt helppo makusuola resepti niille, jotka pitävät tulisesta. Se on helppo valmistaa mutta kumihanskoja täytyy muistaa aina käyttää, kun käsittelee näin tulisia chilejä. Uskaltauduin itsekin maistamaan pienen määrän tätä suolaa. Itselleni habanero on jo tosi tulinen, joten voin sanoa että tulisuus todella tuntui suussa :D Ottakaa rohkeasti kokeiluun ja tätä voi säännöstellä ihan oman maun mukaan. Voi käyttää jälkiruokiin tai ihan mihin vain, mielikuvitus on vain rajana.

todella moneksi kerraksi :)

AINEKSET:
2 kpl Carolina Reaperia chiliä
100 g sormisuolaa (voit määrittää määrän sekä tulisuuden sen mukaan, kuinka paljon lisäät suolaa)

VALMISTUS:
  1. Kuumenna uuni 200-asteeseen grillivastukselle.
  2. Muista käyttää kumihanskoja, kun käsittelet chilejä.
  3. Halkaise chilit ja laita ne uunipellille, leivinpaperin päälle.
  4. Paahda niin kauan että nesteet ovat haihtuneet chileistä pois. Siihen menee noin 15 minuuttia. 
  5. Ota chilit uunista pois ja laita ne blenderiin suolan kanssa.
  6. Poraa ihan tasaiseksi suolaksi.
  7. Käytä ruoissa sen verran, kun kestät tulisuutta. :) 


RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti