kotiliesi

maanantai 6. marraskuuta 2017

🍟 BATAATTIRANUT UUNISSA 🍟


Bataatti on selkeästi paras raaka-aine, kun puhutaan ranskalaisten tekemisestä. Varsinkin itse tehtynä nämä ovat maukkaita ja dippikastikkeen kera oiva lisä burgerin kaveriksi. Itse käytin maustamiseen Poppamiehen burgers & ribs mausteseosta, jota sattui kaapissa olemaan. Se olikin yllättävän hyvä lisä. Ne on helppo valmistaa, kun muistaa vain laittaa kellon soimaan. Sillä aikaa kun ovat uunissa voikin tehdä ihan muita hommia. Helppoa ja hyvää !


kuudelle hengelle

AINEKSET:
2 kpl bataatteja
2 rkl maizenaa
3 rkl öljyä
1 tl Poppamiehen burgers & ribs mausteseosta
1 tl suolaa 

VALMISTUS:
  1. Kuumenna uuni 225 - asteeseen.
  2. Kuori bataatit halutessasi ja leikkaa ne pitkiksi noin 1 cm paksuisiksi tikuiksi, ranskalaisten tapaan.
  3. Laita bataattitikut kulhoon ja pyörittele niitä maizenassa ja mausteissa.
  4. Lisää öljy ja pyöräytä vielä lopuksi siinä kaikki maut kunnolla sekaisin.
  5. Laita ne pellille leivinpaperin päälle väljästi.
  6. Pistä uuniin noin 30 minuutiksi.
  7. Ota uunista pois, anna vähän jäähtyä ja tarjoa dippikastikkeen kera.
  8. Enjoy!
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti