kotiliesi

maanantai 20. marraskuuta 2017

👶 HELPPOA KOTIRUOKAA 👨 TORTILLAVUOKA

Tortillavuoka on helppo ja arkinen kotiruoka. Se rakentuu hyvästä kastikkeesta, juustosta sekä tortillaletuista. Kullanruskeaksi paahtunut juusto tekee vielä ihanan rapean pinnan. Juustona voi käyttää mozzarella - tai goudaraastetta. Tortilloina voi käyttää myös gluteenittomia tortillalettuja. Jauhelihana parhaiten toimii kunnon paistinjauheliha. Ottakaa kokeiluun :) 


kuudelle hengelle

AINEKSET:
700 G jauhelihaa
2 rkl öljyä
1 prk Mutti basilika tomaattimurskaa
1 kpl lihafondia
2 dl ruokakermaa
200 g juustoraastetta
4 kpl tortillalettuja

VALMISTUS:

  1. Kuumenna uuni 225 - asteeseen.
  2. Paista jauheliha öljyssä ja lisää sekaan tomaattimurska, lihafondi ja ruokakerma.
  3. Aloita kasaaminen: 1. lettu 2. täytettä kauhallinen 3. juustoraastetta päälle.
  4. Laita uuniin 15 minuutiksi tai kunnes juusto on kullanruskeaa.
  5. Enjoy!
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti