🐟 HULLUN HYVÄT MERILOHIPUIKOT & RUOHOSIPULI-LIMEDIPPI 🐟

Niin hyviä ovat että pistivät lapset tanssimaan ruokapöydässä. Lohipuikot saa nopeasti valmistettua tiukallakin aikataululla. Ne ovat täysin gluteenittomia ja kananmunattomia.
Tein kylkeen herkullisen ruohosipuli-lime dippikastikkeen. Kokeilkaa ja yllättykää arjen pelastajasta! Suora linkki videoon löytyy tästä: Merilohipuikot . Se kannattaa käydä katsastamassa :) 

neljälle hengelle

AINEKSET:

700 g Norjalaista merilohta
n. 1 dl öljyä ( itse käytin Punaista Palmuöljyä)
100 g gluteenittomia korppujauhoja
50 g Poppamiehen burgers & ribs mausteseosta
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl limenmehua
1 prk ruohosipuli/tilli tuorejuustoa
1 dl Turkkilaista jogurttia

VALMISTUS:

  1. Poista ensin merilohelta nahka.
  2. Suikaloi kala noin 2 - 3 cm kokoisiksi suikaleiksi.
  3. Sekoita kuivat ainekset yhteen.
  4. Pyörittele lohenpalat korppujauhoseoksessa.
  5. Kuumenna pannu ja lisää öljyä.
  6. Paista lohenpaloja jokapuolelta, käännellen välillä noin 2 minuutin ajan.
  7. Laita hetkeksi sivuun.
  8. Valmista kastike lohipuikoille.
  9. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna hetki maustua.
  10. Tarjoa ja nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti