kotiliesi

tiistai 21. marraskuuta 2017

💡 KOKKAAVANISIN VINKIT 💡 KARITSAN PAAHTOPAISTIN VALMISTUS VINKIT🐑


Tämä Uusi-Seelantilainen karitsan paahtopaisti on yksi lempi lihoistani. Sen maku ja koostumus on omaa luokkaansa. Mausteeksi ei tarvitse laittaa kuin suolaa ja pippuria. Jos haluaa kuitenkin jotain muuta niin rub-mausteet ovat hyvä vaihtoehto aina lihalle. Ne ovat varsinkin kesällä grillikaudella tosi suosittuja. Erilaiset yrtit, kuten rosmariini ja timjami sopivat karitsalle erinomaisesti, jos haluaa tehdä vaikkapa kastikkeen ylijäämä lihasnesteestä niin näitä yrttejä kannattaa siihen tarkoitukseen käyttää.



neljälle hengelle

AINEKSET:
4 kpl karitsan paahtopaistia
25 g voita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria

VALMISTUS:


  1. Kuumenna uuni 175 - asteeseen.
  2. Ota karitsat huoneenlämpöön 1 - 1,5 tuntia ennen paistamista.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kuumenna pannu ja paista voissa noin 2 minuuttia per puoli.
  5. Lisää voisulaa lusikalla karitsan päälle ja nosta ne paistonkestävään astiaan. Kaada myös voisula päälle.
  6. Pistä uuniin ja anna olla noin 8 minuuttia uunissa.
  7. Anna vetäytyä sen jälkeen noin 10 minuuttia, joko työlaudalla tai folion sisällä.
  8. Tarjoa vaikkapa juurespyreen kera.
  9. Enjoy!
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti