kotiliesi

perjantai 24. marraskuuta 2017

👤 LEMPI RAAKA-AINEITANI 👤 VERSON HÄRKÄPAPUGRANOLA


Pohjolassa on viljelty härkäpapua aina 1200 -luvulta lähtien ja se on yksi vanhimmista viljelykasveistamme. Verso on täysin suomalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi Härkiksestään. Harvemmin on tullut huomioitua muita Verson tuotteita, mutta nyt osui silmään tälläinen härkäpapugranola.Kyse on siis granolasta eli myslistä, jossa on kuivattuja karpaloita tuomassa lisämakua. Se on tehty kokonaisuudessaan härkäpavusta, kuten Härkiskin. Sisältää runsaasti proteiinia, jopa 30 % ja on täysin vegaaninen tuote. Se sisältää enimmäkseen härkäpapujauhoa sekä herneproteiinia. Kokeilkaa tätä hienoa tuotetta ja tukekaa Suomi 100 vuoden kunniaksi suomalaisia yrityksiä.


MARJAISA - HÄRKÄPAPUGRANOLATRIFLE 


neljälle hengelle


AINEKSET:

100 g tuoreita mansikoita
100 g tuoreita mustikoita
2 dl Verson härkäpapugranolaa
1/2 dl kuorittuja pähkinöitä

JOGURTTIMOUSSE:

2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl Turkkilaista jogurttia

Koristeeksi: minttua

VALMISTUS:

  1. Perkaa ja pilko mansikat.
  2. Sekoita granola ja karkeaksi rouhitut pähkinät.
  3. Valmista jogurttimousse.Vaahdota kerma ja mausta sokerilla.
  4. Lisää jogurtti joukkoon ja nostele kevyesti vaahto sekaisin.
  5. Jaa tarjoilulaseihin kerroksittain marjoja, granola-pähkinäseosta ja jogurttimoussea.
  6. Koristele mintulla ja syötävillä kukilla.
  7. Enjoy!
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti