kotiliesi

perjantai 24. marraskuuta 2017

đŸ‘€ LEMPI RAAKA-AINEITANI đŸ‘€ VERSON HÄRKÄPAPUGRANOLA


Pohjolassa on viljelty hÀrkÀpapua aina 1200 -luvulta lÀhtien ja se on yksi vanhimmista viljelykasveistamme. Verso on tÀysin suomalainen yritys, joka on tullut tunnetuksi HÀrkiksestÀÀn. Harvemmin on tullut huomioitua muita Verson tuotteita, mutta nyt osui silmÀÀn tÀllÀinen hÀrkÀpapugranola.Kyse on siis granolasta eli myslistÀ, jossa on kuivattuja karpaloita tuomassa lisÀmakua. Se on tehty kokonaisuudessaan hÀrkÀpavusta, kuten HÀrkiskin. SisÀltÀÀ runsaasti proteiinia, jopa 30 % ja on tÀysin vegaaninen tuote. Se sisÀltÀÀ enimmÀkseen hÀrkÀpapujauhoa sekÀ herneproteiinia. Kokeilkaa tÀtÀ hienoa tuotetta ja tukekaa Suomi 100 vuoden kunniaksi suomalaisia yrityksiÀ.


MARJAISA - HÄRKÄPAPUGRANOLATRIFLE 


neljÀlle hengelle


AINEKSET:

100 g tuoreita mansikoita
100 g tuoreita mustikoita
2 dl Verson hÀrkÀpapugranolaa
1/2 dl kuorittuja pÀhkinöitÀ

JOGURTTIMOUSSE:

2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl Turkkilaista jogurttia

Koristeeksi: minttua

VALMISTUS:

  1. Perkaa ja pilko mansikat.
  2. Sekoita granola ja karkeaksi rouhitut pÀhkinÀt.
  3. Valmista jogurttimousse.Vaahdota kerma ja mausta sokerilla.
  4. LisÀÀ jogurtti joukkoon ja nostele kevyesti vaahto sekaisin.
  5. Jaa tarjoilulaseihin kerroksittain marjoja, granola-pÀhkinÀseosta ja jogurttimoussea.
  6. Koristele mintulla ja syötÀvillÀ kukilla.
  7. Enjoy!
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti