kotiliesi

torstai 23. marraskuuta 2017

👤 LEMPI RAAKA-AINEITANI 👤 GLUTEENITTOMAT FRIGGS MAISSIKAKUT



Löysin nämä maissikakut pari viikkoa sitten ja ihastuin niihin heti. Maissihan on itsessään täysin gluteeniton ja sisältää runsaasti ravintokuitua ja B-vitamiiniä. Kyseinen tuotesarja on Ruotsalaisen Midsonan tuote. FRIGGS supersiemen-maissikakut ovat luonnonmukaisia ja niihin on käytetty erilaisia siemeniä, kuten chian, pellavan ja hampunsiemeniä. Ohuen rakenteen takia ne ovat tosi rapeita. 



CHIANSIEMEN&MERISUOLA MAISSIKAKKUA JA 
KYLMÄSAVULOHITÄYTE

neljälle hengelle

AINEKSET:

800 g kylmäsavustettua kirjolohta
8 dl kuohukermaa
375 g tuorejuustoa
1 kpl sitruunanmehu
50 g tuoretta basilikaa, silputtuna
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

VALMISTUS:
  1. Silppua lohi.
  2. Vatkaa kerma ja lisää tuorejuusto käännellen sekaan.
  3. Mausta seos sitruunanmehulla sekä raasteella, basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Kääntele joukkoon lohisilppu ja sekoita.
  5. Levitä maissikakun päälle ja nauti !
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti