kotiliesi

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

MARJAISA - HÄRKÄPAPUGRANOLATRIFLE 🍓 PARAS HERKKU 👨 ISÄNPÄIVÄLLE 👨




Hyvää isänpäivää kaikille iseille ! Itselleni tämä oli jo kuudes isänpäivä. Koko viikonlopun myin lihoja töissä isänpäivä herkuksi mutta mielestäni jotain muutakin voisi lihan kaveriksi olla. Siksi tämä resepti on mielestäni hyvä, herkullinen ja ennen kaikkea terveellinen juurikin jälkiruoaksi. Voi toki tehdä muutenkin kuin isänpäivänä :) Härkäpapugranola oli ensi kertaa testauksessa ja totesin sen hyväksi. Myslimäinen ja sopii hyvin näiden rouhittujen pähkinöiden kanssa vaikkapa aamupalalla.



neljälle hengelle


VALMISTUS:

100 g tuoreita mansikoita
100 g tuoreita mustikoita
2 dl Verson härkäpapugranolaa
1/2 dl kuorittuja pähkinöitä

JOGURTTIMOUSSE:

2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl Turkkilaista jogurttia

Koristeeksi: minttua

VALMISTUS:
  1. Perkaa ja pilko mansikat.
  2. Sekoita granola ja karkeaksi rouhitut pähkinät.
  3. Valmista jogurttimousse. Vaahdota kerma ja mausta sokereilla.
  4. Lisää jogurtti joukkoon ja nostele kevyesti vaahto sekaisin.
  5. Jaa tarjoilulaseihin kerroksittain marjoja, granola-pähkinäseosta ja jogurttimoussea.
  6. Koristele mintulla ja syötävillä kukilla.
  7. ENJOY!

 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti