kotiliesi

tiistai 28. marraskuuta 2017

🍰 USKOMATON UNELMATORTTU 🍰JOULUISALLA MAKUMAAILMALLA

Totesin etten ollut valmistanut kääretorttua noin 7 vuoteen. Olen perehtynyt enemmän suolaisiin ruokiin, joten oli jo aikakin tehdä jotakin makeaa. Päädyin sitten juurikin siihen kääretorttuun. Löysin uutena tuotteena Creme Bonjourilta Kaneli&Kardemumma -tuorejuuston ja se toi kyllä tosi mielyttävän jouluisan makumaailman. Kääretorttu onnistui kokonaisuudessaan erinomaisesti ja olin siihen tyytyväinen. Kokeilkaa reseptiä, koska se todella toimii. Täytettä voi laittaa enemmänkin jos haluaa, koska se on kaikinpuolin järkyttävän hyvää :) 

kuudelle hengelle

AINEKSET:

Pohja:
4 kpl munia
1 dl sokeria
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaakaojauhoja
1 tl vaniljajauhetta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
150 g voita
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 kpl kananmunan keltuainen
200 g Creme Bonjour Kaneli&Kardemumma -tuorejuustoa

VALMISTUS:
  1. Valmista ensin kääretorttupohja: vaahdota sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sitten kuivat aineet siivilän läpi.
  2. Paista kääretorttupohja nopeasti 225 -asteisessa uunissa 8 minuutin ajan.
  3. Valmista unelmatorttutäyte vatkaamalla voi ja tomusokeri kreemiksi. Lisää sitten keltuainen ja tuorejuusto.
  4. Nauti herkullisesta jouluisasta makumaailmasta.
 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti