kotiliesi

tiistai 23. tammikuuta 2018

🌿 KIKHERNE-PESTOPASTA 🌿 Gluteeniton, Laktoositon, Kasvis & Maidoton

Palmuston terveellinen kikhernepastat -ja nuudelit ovat hyvä vaihtoehto tavanomaiselle vehnäpastalle. Täysin gluteeniton ja hyvin pastanomainen rakenne. Kun pastasta tekee ruokaa niin yleensä pastat jämähtää kiinni toisiinsa ja siitä muodostuu epämääräinen möykky. Kokeilin tätä samaa myös kikhernepastan kanssa ja ilokseni huomasin että sille ei tapahdu näin. Eli se ei jämähdä samalla tavalla, vaan pastat pysyvät irrallisena ja näin niitä on helpompi lämmittää uudestaan.

neljälle hengelle

AINEKSET:
200 g Palmuston kikhernepastaa
1 prk pestokastiketta
1 rasia kirsikkatomaatteja
100 g lehtikaalia
50 g voita

TEE NÄIN:
  1. Revi lehtikaali ja irrota lehtiruoti. Puolita tomaatit pituussuunnassa.
  2. Kuumenna pannu ja lisää voi, tomaatit ja lehtikaalinpalat.
  3. Kun ne ovat pehmenneet ja freesaantuneet, lisää pestokastike.
  4. Keitä pasta lisäämällä pasta kiehuvaan veteen. Anna keittyä 6 - 7 minuuttia.
  5. Jäähdytä sen jälkeen ja sekoita pasta kastikkeen joukkoon.
  6. Kääntele hieman kaikki sekaisin.
  7. Tarjoa tuoreen leivän kanssa. Enjoy!

 RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti