kotiliesi

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

🌸 KESÄN TRENDITUOTE 🌸 BLACK GARLIC MAJONEESI ON GRILLAAJAN YKKÖSLISUKE


Nyt kannattaa laittaa talteen tämä herkullinen ohje, joka perustuu hyvin yksinkertaisesti mustaan valkosipuliin. Kynsiä myydään purkeissa ainakin Stockmann Herkussa ja Citymarketeissa.

Musta valkosipuli perustuu aika pitkälti fermentointiin, joka tapahtuu 100 - 120 asteen lämpötilassa pitkän aikaa ( 1 kk ) ja saatu ihan tavallisista valkosipulinkynsistä mustia. Valmistus tapahtuu samalla tyylillä kuin hapankaalin valmistus. Maku on paahteinen ja ei todellakaan niin voimakas mitä tuore valkosipuli on. Koostumus on lakritsamaisen pehmeä.

Itse olen tutustunut näihin noin vuosi sitten ja kyseinen tuote esiintyy yleensä vain kesällä.
Tämä mitä itse käytin oli Espanjassa tuotettu luomu tuote. Mielenkiinnosta olen seurannut ja huomannut että suomalaiset eivät vielä tunne koko tuotetta, joten nyt kannattaakin olla ensimmäisten joukossa ja kokeilla tulevaa trendituotetta, joka sopii aivan valtavan hyvin lihan kanssa. Kaiken lisäksi ohje majoneesiin on todella helppo.

Henkilömäärä: neljälle hengelle
Kesto: 10 minuuttia + maustuminen kylmässä
Vaikeustaso: helppo
Erityisruokavaliot: gluteeniton & maidoton

Ainekset:
400 g Hellmanns majoneesia
6 - 8 kpl mustia valkosipulinkynsiä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria

Tee näin: 
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  2. Murskaa hieman mustien -valkosipulinkynsien rakennetta.
  3. Laita maustumaan jääkaappiin.
  4. Kannattaa sekoitella aina välillä, kun sen ottaa käyttöön. 
  5. Valmis majo näyttää ihan sulaneelta lakritsijäätelöltä. 
  6. Tarjoa vaikkapa herkullisen possun sisäfileen kanssa. Enjoy ! 
RESEPTI & KUVAT BY: KOKKAAVA ISI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti